Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ-ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ
    Σε μία όμορφη εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας, την 6η Φεβρουαρίου 2016, βραβεύτηκαν οι 25 αριστεύσαντες μαθητές και μαθήτριες Β' και Γ' Λυκείου σχολικού έτους 2014-2015, τέκνα των μελών της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού του Παραρτήματος Λάρισας.
   Στη συνέχεια και με τις ευλογίες του εκπροσώπου του Μητροπολίτου Λαρίσης π. Άνθιμου, έγινε η κοπή της βασιλόπιτας και ακολούθησε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.
   Στο σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Αντγος ε.α. Σπυρίδων Τσιρώνης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, ευχήθηκε μία καλή χρονιά με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και επιπλέον στους μαθητές καλή πρόοδο στη ζωή τους.

   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής 1ης Στρατιάς Αντγος Ιωάννης Ηλιόπουλος, ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Απόστολος Μπέμπης ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Σμηναγός ε.α. Κων/νος Λιούτας και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων Σχης ε.α. Δημήτριος Γεωργάκης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου